Kes olen mina?

Mina, Evelin

FOTOGRAAFIA

 Arvan, et olen saanud selle pisiku oma isalt ja vanaisalt.  Nende fotode kogud on ikka korralikud. Teismelisena juba klõpsutasin palju.  Neid filmirulle ikka tuli ja kõik pidi ju ära ilmutama.  See foto pisik läks kuidagi edasi.  Krooniaeg tuli peegelkaamera ja tegin alguses enda hobiks. Ja kuskilt tulevad pakkumised, et tule tee pilte ja nii ta läheb… Täiendanud olen ennast ka koolitusel, aga ennekõike tuleb see kõik praktikas ja armastus pildistamise vastu. 

MAASTIKUEHITUS

Lõpetasin Räpina Aianduskooli 2015 aastal. Peale seda olen siiani kevadeti turninud viljapuude otsas. Ma kohe ootan alati peale talve seda aega, kui saan võtta oma aiakäärid ja luua ilu puude otsas. Aeg ajalt teen ka aia hooldusi ja istutamisi. 

MATKAMINE

Arvan, et mu matkamise kirg algas lapsepõlvest, kus me suviti maal mööda metsi kolasime. Tunnen, et metsas on minu maandus ja olen alati teisi endaga metsa kaasa kutsunud. Anda neile edasi seda head tunnet.  Mulle on ka alati meeldinud ürituste korraldamine, läbi viimine. Sattusin juhuse tahtel 2021. aasta Luureretked meeskonda, mis on andnud mulle võimaluse viia inimesi metsa, õpetada neile eluks vajalikku, näha loodust meie ümber, luua meeleolu ja tuua meid tagasi sinna kuhu me kuulume.